Apotekstjänst blir ny leverantör av dosläkemedel för Region Stockholm

Apotekstjänst och Region Stockholm har tecknat avtal gällande dosdispensering av läkemedel i öppen vård.

Region Stockholms upphandling som gäller Dosdispensering av läkemedel för öppenvården är nu klar. Från och med den 16 januari 2023 levererar Apotekstjänst dosförpackade läkemedel till ca. 21 000 patienter i kommunerna Botkyrka, Danderyd, Haninge, Huddinge, Järfälla, Nacka, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands-Bro, Upplands Väsby, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö och Österåker.

Avtalet trädde i kraft den 5 september 2022 och gäller i fyra år. Efter den initiala avtalsperioden finns möjlighet till förlängning i upp till ett år.

 För ytterligare information kontakta:

Maitham Ridha, VD Apotekstjänst Sverige AB, maitham.ridha@apotekstjanst.se

 Apotekstjänst är ett entreprenöriellt och växande företag som specialiserar sig på produktion av dosförpackade läkemedel samt helhetslösningar inom lager och logistik till sjukvården. Vi levererar dosläkemedel till >85 000 patienter årligen samt >1.3 milj. orderrader sjukvårdsmateriel till > 2 500 vårdkunder. Vi tycker om att utmana och drivs av ett stort engagemang att förbättra och bli bättre. Vår vision är att leda utvecklingen av tjänster som hjälper våra kunder inom vård och hälsa att skapa långsiktigt värde och öka samhällsnyttan.