Apotekstjänst har vunnit dosupphandlingen i VGR och Halland

Avtalet gäller 3 år från och med 2025-02-25 med möjlighet till förlängning med upp till 24 månader. Totalt omfattar avtalet mer än 50 000 patienter som använder dostjänsten.

Apotekstjänst har vunnit Västra Götalandsregionens och Region Hallands upphandling avseende dosdispensering och dosexpediering av läkemedel för öppenvården. Avtalet gäller 3 år från och med 2025-02-25 med möjlighet till förlängning med upp till 24 månader. Totalt omfattar avtalet mer än 50 000 patienter som använder dostjänsten.

- Det är mycket glädjande att Apotekstjänst får förtroendet av Västra Götalandsregionen och Region Halland att leverera våra tjänster till regionernas patienter. Jag ser fram emot att påbörja införandet av uppdraget och förvalta samt utveckla denna kundrelation tillsammans med teamet, säger Maitham Ridha, VD Apotekstjänst Sverige AB.

För ytterligare information kontakta:

Maitham Ridha, VD Apotekstjänst Sverige AB, maitham.ridha@apotekstjanst.se

 Apotekstjänst är ett entreprenöriellt och växande företag som specialiserar sig på produktion av dosförpackade läkemedel. Vi levererar dosläkemedel till >135 000 patienter årligen. Vi tycker om att utmana och drivs av ett stort engagemang att förbättra och bli bättre. Vår vision är att leda utvecklingen av tjänster som hjälper våra kunder inom vård och hälsa att skapa långsiktigt värde och öka samhällsnyttan.