Huvudbild

Lediga tjänster

 

Assistenter till dosverksamhet på Lidingö, avdelning Dosproduktion

 

Vår avdelning för Dosproduktion söker assistenter. Här kommer alla produkter in och härifrån skall allt lämna oss. Vi hanterar alla packningsprocesser och dokumentation som skall ut till kund. Avdelningen har produktion i två skift mellan 6.15 och 23.15.  Arbetsuppgifterna som Assistent kan variera men kommer i huvudsak att vara enligt punkterna nedan.

 

  • Inleveranser inklusive lagerläggning, plock helförpacknings lager, sortering av helförpackning på receptnivå med QC/kvalitetskontroll, mottagning färdiga Dos rullar, framtagning sortering patient information, slutpackning i ytteremballage, packning samt sortering på lastbärare för leverans till kund.
  • Brickläggning, kvalitetskontroll av dospåsar och packmaskin.

 

 Som assistent på Apotekstjänst ser vi gärna att du har lätt att arbeta i grupp och är flexibel. Det är viktigt för oss att du känner ett ansvar och tar ansvar för de arbetsuppgifter du utför. Kvalitet är ett ledord då vi hanterar mediciner. Arbetet kan periodvis vara i ett högt tempo.  Du är positiv, gillar utmaningar och trivs i en verksamhet där det händer mycket och där processer kan komma att ändras och förbättras. Din svenska är flytande i tal och skrift. Vi kommer att begära utdrag från belastningsregistret på dem vi anställer. Tjänsten är baserad på Lidingö, i natursköna Gåshaga.

 

Skicka ditt CV samt ditt personliga brev till jobb@apotekstjanst.se märkt Assistent Dosproduktion. Då intervjuer och anställningar kommer att ske löpande efter överenskommelse ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt dock senast 2019-05-25. Tjänsterna kommer att tillsättas med start löpande.

Vid frågor är du välkommen att kontakta HR/rekrytering Kicki Segert kicki.segert@apotekstjanst.se eller avdelningschef Dosproduktion Stig-Olof Sandberg stig.sandberg@apotekstjanst.se

  

Välkommen med din ansökan!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

 

Vi söker Farmaceuter

Är du nyfiken vad man gör på ett dosapotek? Gillar du omväxlande arbetsuppgifter? Vill du arbeta med kloka kollegor som har bakgrund i många olika delar av den farmaceutiska världen? Då skulle du trivas bra hos oss!

Vi levererar dosdispenserade läkemedel till ca 80 000 patienter fördelade inom 12 olika landsting.

Vi är ett modernt dosapotek på Lidingö som sedan starten 2013 arbetat för en patientsäker och effektiv produktion av dosdispenserade läkemedel. Ett dosapotek skiljer sig från ett öppenvårdsapotek på flera sätt. Från oss får patienten sina läkemedel dosförpackade för 1-2 veckors förbrukning, där varje påse innehåller de läkemedel som ska tas tillsammans vid ett och samma tillfälle. Här arbetar 200 personer, varav ca 30 är farmaceuter. De farmaceutiska uppgifterna innefattar bland annat att godkänna ordinationsändringar från förskrivare, korrigera dospåsar samt hantera originalförpackningar som inte kan dispenseras. Våra övriga medarbetare arbetar med allt ifrån ekonomi och kundservice till hantering av de maskiner som producerar dospåsarna.

Vi har bra arbetstider och jobbar normalt måndag till fredag. Eftersom vi är många farmaceuter som arbetar tillsammans i team finns alltid tillgängliga kolleger att ha kunskapsutbyte med.

Vi söker dig som är ansvarsfull, flexibel och gillar att jobba i team. Du är positiv, gillar utmaningar och ser detta som en spännande möjlighet att få vara med och utveckla verksamheten. Tjänsten är baserad på Lidingö, i natursköna Gåshaga. Som farmaceut rapporterar du till avdelningschefen för Farmaci.

Kompetenskrav: Legitimerad farmaceut. Erfarenhet av dosproduktion är bra men är inget krav. Flytande svenska i tal och skrift.

Vi välkomnar gärna nyexaminerade farmaceuter

Tjänsterna är heltid 40 timmar per vecka.

Tillträde sker enligt överenskommelse.


Ansök om tjänsten
Skicka ditt CV samt ditt personliga brev märkt Farmaceut till jobb@apotekstjanst.se. Då intervjuer och anställningar kommer att ske löpande efter överenskommelse ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor kontakta gärna:
Anna Eriksson Avdelningschef Farmaci anna.eriksson@apotekstjanst.se
Veronica Rydqvist Avdelningschef Farmaci veronica.rydqvist@apotekstjanst.se