Huvudbild

Lediga tjänster

Vi söker Produktionsassistenter till Dosproduktion och Sampack

Apotekstjänst har produktion mellan 07.00-22.00 och är uppdelad i flera arbetslag. Arbetstiden är veckovis skiftgång. Arbetsuppgifterna som Assistent kan variera men vi behöver i huvudsak operatörer som hanterar följande moment:

  • Brickläggning, påsmaskin, avsyningsmaskin, kvalitetskontroll, packmaskin.
  • Inleveranser inklusive lagerläggning, plock helförpacknings lager, sortering av helförpackning på receptnivå med QC/kvalitetskontroll, mottagning färdiga Dos rullar, framtagning sortering patient information, slutpackning i ytteremballage, packning samt sortering på lastbärare för leverans till kund

Som assistent på Apotekstjänst ser vi gärna att du har lätt att arbeta i grupp och är flexibel. Det är viktigt för oss att du känner ett ansvar och tar ansvar för de arbetsuppgifter du utför, kvalité är ett ledord då vi hanterar mediciner. Arbetet kan periodvis vara i ett högt tempo.
Du är positiv, gillar utmaningar, din svenska är flytande i tal och skrift. Vi kommer att begära utdrag från belastningsregistret på dem vi anställer.
Tjänsten är baserad på Lidingö, i natursköna Gåshaga.

Skicka ditt CV samt ditt personliga brev till jobb@apotekstjanst.se   märkt Assistent produktion. Då intervjuer och anställningar kommer att ske löpande efter överenskommelse ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsterna kommer att tillsättas med start löpande.

Vid frågor är du välkommen att kontakta avdelningscheferna Colin Cotter, Thomas Nilsson, Stig-Olof Sandberg och Magnus Forsberg på telefonnummer 08-7667800.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Vi söker Farmaceuter

Är du nyfiken vad man gör på ett dosapotek? Gillar du omväxlande arbetsuppgifter? Vill du arbeta med kloka kollegor som har bakgrund i många olika delar av den farmaceutiska världen? Då skulle du trivas bra hos oss!

Vi levererar dosdispenserade läkemedel till drygt 77 000 patienter fördelade inom 12 olika landsting.

Vi är ett modernt dosapotek på Lidingö som sedan starten 2013 arbetat för en patientsäker och effektiv produktion av dosdispenserade läkemedel. Ett dosapotek skiljer sig från ett öppenvårdsapotek på flera sätt. Från oss får patienten sina läkemedel dosförpackade för 1-2 veckors förbrukning, där varje påse innehåller de läkemedel som ska tas tillsammans vid ett och samma tillfälle. Här arbetar 150 personer, varav 30 är farmaceuter. De farmaceutiska uppgifterna innefattar bland annat att godkänna ordinationsändringar från förskrivare, korrigera dospåsar samt hantera originalförpackningar som inte kan dispenseras. Våra övriga medarbetare arbetar med allt ifrån ekonomi och kundservice till hantering av de maskiner som producerar dospåsarna.

Vi har bra arbetstider och jobbar normalt måndag till fredag. Eftersom vi är många farmaceuter som arbetar tillsammans i team finns alltid tillgängliga kolleger att ha kunskapsutbyte med.

Vi söker dig som är ansvarsfull, flexibel och gillar att jobba i team. Du är positiv, gillar utmaningar och ser detta som en spännande möjlighet att få vara med och utveckla verksamheten. Tjänsten är baserad på Lidingö, i natursköna Gåshaga. Som farmaceut rapporterar du till avdelningschefen för Farmaci.

Kompetenskrav: Legitimerad farmaceut. Erfarenhet av dosproduktion är bra men är inget krav. Flytande svenska i tal och skrift.

Vi välkomnar gärna nyexaminerade farmaceuter

Tjänsterna är heltid 40 timmar per vecka.

Tillträde sker enligt överenskommelse.


Ansök om tjänsten
Skicka ditt CV samt ditt personliga brev märkt Farmaceut till jobb@apotekstjanst.se. Då intervjuer och anställningar kommer att ske löpande efter överenskommelse ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor kontakta gärna:
Anna Eriksson Avdelningschef Farmaci 073-2740978